Inghetata artizanala si naturala
Inghetata artizanala se prepara in baza unor retete standard si/sau creative, dezvoltate individual de catre gelatier. Inghetata naturala este un explozie a simturilor, o adevarata experienta senzoriala papila-gustativa, intrucat in inghetata artizanala se regaseste savoarea si prospetimea naturii: gust intens, textura cremoasa, prospetime, arome naturale. Diversitatea gusturilor este limitata doar de natura si imaginatia gelatarului sau a consumatorului (solicitare la cerere).

100%
organic
product
Poduse
- inghetata artizanala
- semifreddo
- ciocolata calda
- crepes
- affogato
975
litri de lapte consumati
24
sortimente de inghetata
32
retete
5
categorii de produse
Producem inghetata artizanala dupa retetele noastre proprii, creative, dezvoltate individual in functie de compozitie, in laboratoarele proprii, din lapte, frisca animala sau vegetala, zahar si fructe proaspete.
Produsele noastre se pot comanda si pentru diferite evenimente:
- Evenimente private – nunti, botezuri sau chiar aniversari.
- Evenimente corporate.
Misiunea noastra este producerea si introducerea pe piata romaneasca a unui nou brand de inghetata artizanala, care este 100% naturala, produsa din materii prime clasa premium si produse naturale si prospete, care sunt folosite pe tot parcursul fluxului tehnologic de productie.
Viziunea noastra este de a dezvolta si implementa in Romania un concept relativ nou pe piata romaneasca, referitor la inghetata artizanala prin valorificarea beneficiilor si a diferentelor calitative ale acesteia in favoarea consumatorului, si prin educarea si informarea acestuia pentru a face alegeri constiente, astfel incat inghetata artizanala produsa de firma noastra sa devina un desert apreciat de consumator din punctul de vedere al calitatii ridicate, indiferent de anotimp.
Avem in vedere crearea unei comunitati de consumatori educati, care sa dezvolte o rutina a consumului de inghetata artizanala, care pun accentul pe calitate si nu pe cantitate si care apreciaza si inteleg specificul inghetatei artizanale.

Caracteristica inghetatei artizanale consta in diferentele calitative de textura, gust, miros, compozitie date de calitatea materiei prime folosite: lapte, frisca animala sau vegetala, zahar/sau indulcitor natural (stevie), fructe proaspete, etc. In schimb inghetata industriala se prepara din lapte praf, apa, arome, esente si coloranti artificiali.
Totodata, fluxul tehnologic de prepare a inghetatei artizanale este total diferit, intrucat inghetata artizanala se prepara in laboratorul propriu, in cantitati mai mici, fiind mereu proaspata, avand la baza retete dezvoltate de catre gelatari, diversificate in functie de traditiile locale, in care se obtin texturi si arome perfecte, folosind numai produse naturale. In schimb inghetata industriala se produce in cantitati foarte mari, in baza unor retete standardizate, menite sa aiba un termen de garantie foarte mare.
Sintetizand, diferenta dintre inghetata artizanala si cea industriala consta in primul rand in metodologia prepararii si in alegerea ingredientelor dar si in structura si consistenta obtinuta a produsului si valorile nutritionale a acestuia. In acest sens, subliniem faptul ca inghetata artizanala si naturala este un desert sanatos.
